Mak Nak Gadai Emas Untuk Beli TeIefon, Tindakan Anak Buat Kejutan Hadiahkan Yang Baru Buat Ramai Kagum

Membahagiakan kedua ibu bapa adalah menjadi impian seorang yang bergelar anak. Kemewahan atau kesenangan bukan ukuran kebahagiaan buat mereka. Cukuplah sekadar menghargai dan mengambil berat tentang mereka.

Namun, usaha kecil yang ditunjukkan dalam mengembirakan hati mereka pasti amat dihargai kerana mengenangkan pemberian dari anak-anak.

Menerusi perk0ngsian seorang penguna Tiktok dikenali bebozainuddin memaklumkan bahawa ibunya ada memberitahu telefon bimbitnya r0sak dan ingin membeli yang baharu. Namun, memintanya menggadai emas kerana tidak mempunyai wang.

Beliau telah menghadiahkan telefon bimbit baharu buat ibunya.

Dalam video tersebut, jelas reaksi ibu pengguna beliau itu sangat gembira sehingga menitiskan air mata kerana tidak menjangkakan akan menerima hadiah daripada anak tersayang.

Jadi, dengan hasil berniaga secara online, gadis tersebut berjaya membelikan telefon bimbit baru buat ibunya dan situasi tersebut dirakam dan dimuat naik ke media sosial.

Susulan daripada itu, bebozainuddin berharap agar warganet dapat mendoakannya murah rezeki supaya mampu terus mengubah nasib keluarga dan membahagiakan ibunya.

Oleh itu, rata-rata warganet telah men!nggalkan komen di ruangan Tiktok dengan memuji usaha gadis terbabit dalam memberi kegembiraan kepada ibunya.

Mereka juga berasa terharu men0nton video tersebut dan terus teringat akan ibu masing-masing.

Saya janji saya akan buat macam ni jugak

Mengalir air mata tengok video ni

Suka tengok video menyentuh hati macam ni

Apapun hargailah kedua ibubapa kita sementara mereka masih ada.

Sumber 0hmymedia, bebozainuddin

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini