Vide0″ Seorang Lelaki lni M3ngaku T4ngkap ‘R4ja Jin’ D4n J4dikan L4uk.

Masak & makan raja jin

Menerusi video yang dimuat naik oleh Travelmedan1 di TikTok, memaparkan makhluk tersebut mempunyai sepasang mata dan gigi besar yang menyerupai manusia serta mempunyai hidung besar, namun tidak berlubang.

Lelaki berkenaan bertindak merebus di atas dapur batu dengan kayu api. Walau bagaimanapun, makhluk tersebut dilihat seperti kerikil kaki lembu yang digaul dengan pelbagai rempah ratus.

Inilah dia kawan-kawan, ini dahi . Jadi jin ni mempunyai rambut yang halus mata pun ada, seram. Bibir dia macam monyet dan giginya panjang misai pun ada.

Dalam pada itu, lelaki tersebut mendakwa bahawa dia menang ketika berlawan dengan raja jin berkenaan dan membuat keputusan untuk memasaknya. Ujarnya lagi, makhluk terbabit berbau wangi dan sangat sedap apabila dimakan.

Dahi dia ni menunjukkan jin ni adalah seorang yang garang. Anda boleh tengok dari atas matanya. Dia mempunyai tanduk tapi satu telah patah.

Namun begitu, video ‘raja jin’ yang tular di media sosial itu disyaki adalah daripada kaki lembu yang diubah suai dengan meletakkan mata, gigi serta kaki ayam sebagai anggota badan dan video berkenaan dipercayai dibuat hanya sekadar hiburan sahaja.

Misi mencari raja jin

Sumber:BaruViral

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini