(Video) “Lima Tahun Tak Pot0ng Rambut” – Anak-Anak Menangis Tak Cam Muka Ayah Sendiri

Mana-mana anak kecil pastinya tidak selesa dan mula menangis bila mana berada bersama orang yang asing, yang jarang bersama mereka.

Penampilan seorang bapa yang tiba-tiba merubah penampilan pada wajah dan mem0tong rambut panjangnya buat anak-anak mula menangis kerana tidak mengenali bapanya.

Dua beradik ini pada mulanya curiga dan tidak mengenali wajah dan penampilan baru ayah mereka mula rasa tidak selesa dan terus menangis menarik perhatian ramai.

Seorang pengguna Tik T0k, @pojie_husny yang juga bapa kepada dua beranak ini turut memuat naik videonya ketika proses mem0tong rambut.

“Lima tahun tak pernah potong rambut.

“Anak-anak dah tak kenal ayah sendiri…haha jem,” tulisnya berkongsi.

Apa yang menarik perhatian, dua beradik itu juga rupanya turut di bawa ke kedai gunting rambut supaya melihat sendiri perbezaan ayah mereka namun berubah muka keduanya sebaik rambut ayah mereka dip0tong pendek.

“Masalah nya dah bawak, lepas gunting depan dia terus muka lain. Cari ayah dia, jeng terus,” katanya lagi.

Apa yang menarik perhatian bukan hanya aksi comeI dua beradik ini bahkan juga wajah bapa yang kelihatan amat berbeza turut mendapat perhatian ramai.

Dari watak ganas dengan rambut yang panjang bertukar menjadi kacak. Begitu kongsi wargamaya.

@pojie_husny

siapa yang bersalah?? 😂 #bertukar #fyp #potongrambut #pojiehusny

♬ original sound – Pojie husny – Pojie husny

Komen netizen:

@Ara | Hair Care Tips:kelakarnya tgk muka si kecik yg belakang tu. siap jengah eh

@tQah:Mak nya baru nak feeling apaknya hensem. Hahaha… Anok nagis apak dia bertukar da…

@nurzahrahafizah:bhahaha..budak tu xsedar ke muka dieorg same dgn muke bapaknye

@Marissa Mikail:ya Allah meriah tangisan hahahahaha..smpi xknl ayah

@Ct_Zuera:nmpk mcm muda ckit..mgkin ank fkir abg mne pulak yg bawak aku ni

Kredit tikt0k @pojie_husny

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini