Lembu datang cari Tuan Tengah Lepak “Mcm bini tenung laki…”

Bagi individu yang memelihara halwan, pasti sangat kenal dengan perangainya apabila kucing juga seek0r haiwan yang lucu dan dapat ditonton telatahnya di media soslal.

Walau bagaimanapun, siapa menyangka haiwan seperti lembu juga sangat kelakar dengan perangai yang tidak dapat dijangka oleh tuannya.

Seperti mana yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikT0k atas nama Aisyaa27 ini apabila perkongsiannya mengenai seekor lembu dan pemilik mengvndang gelak tawa ramai dengan lebih 90 ribu mata menontonnya.

Video: Klik disini jika tiada dibawah

Melalui perkongsian dapat dilihat seorang lelaki yang dikatakan pemilik didatangi seekor lembu yang memerhati dari jauh seperti telah mencarinya.

Lebih melucukan lembu itu yang dikatakan kenal dengan pemiliknya hanya memerhatikan kelakuan lelaki berkenaan sehingga diibaratkan oleh netlzen sudah seperti isteri yang tenung suami disaat lepak.

Rata-rata netlzen yang melihat tidak dapat menahan ketawa dan terus menghujani ruang komen dengan bermacam-macam respon lvcu terhadap situasi itu yang sangat tidak dijangka daripada halwan tersebut.

“Oh kat sini rupanya, aku kat rumah diabaikan makan minum pun tak bagi. Kau cari yang lain ye…”

“Lembu be like: Ooo patutlah cari tak jumpa rupanya dating eh, perut aku dah lapar ni bila nak balik”

“Lembu suruh balik tu…”

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber:f-uh.com

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini