Lelaki Tersent4k Ex-GirIfriend Tiba2 Hantar Mesej Ajak Kahwln, Minta Jadi Pak S4nggup

Tular baru-baru ini seorang lelaki menceritakan kisah bekas teman wanitanya tiba-tiba menghantar mesej kepadanya.

Apa yang mengejutkannya adalah bekas teman wanitanya itu menghantar mesej yang mengajaknya untuk kahwin.Lelaki Tersentak Ex-Girlfriend Tiba-tiba Hantar Mesej Ajak Kahwin, Minta Jadi Pak Sanggup

Sudah pasti bukan lelaki ini sahaja, tetapi mana-mana lelaki lain juga pasti akan terkejut jika menerima mesej seperti itu lebih-lebih lagi jika lama sudah tidak berhubung antara satu sama lain.

Kisah ini berlaku di Indonesia dan dikongsikan oleh seorang lelaki yang dikenali sebagai Ajoo.

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba ajak kahwin. Eh, kenapa?
Lelaki yang dikenali sebagai Ajoo itu berkongsi pengalamannya itu menerusi sebuah video yang dimuat naik di aplikasi TikTok.

Video berkenaan turut mempamerkan tangkap layar perbualannya bersama bekas teman wanitanya itu.

Hamil anak teman lelaki, minta jadi ‘pak sanggup’

Difahamkan lagi, rupa-rupanya gadis itu sedang hamil namun kekasihnya tidak mahu bertanggungjawab.

Takut rahsianya diketahui keluarga, dia terdesak meminta tolong Ajoo untuk menjadi ‘pak sanggup’ dan berkahwin dengannya.

Bukan itu sahaja, dia turut berjanji akan menuruti segala kemahuan bekas teman lelakinya itu jika dia setuju menjadi bapa kepada anaknya.Lelaki

Meskipun berasa kasihan terhadap gadis berkenaan, Ajoo tetap menolak permintaan tidak masuk akal tersebut. Dalam pada itu, dia sempat meninggalkan nasihat ‘makan dalam’ tentang perbuatan mereka yang berzina sebelum kahwin.

Siapa yang hamilkan, siapa pula dia suruh bertanggungjawab?? Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan pendedahan remaja lelaki itu. Lebih-lebih lagi apabila gadis berkenaan menyuruh orang lain bertanggungjawab sedangkan dia hamil anak orang lain.

Ada juga orang macam ni

Dah buang orang tiba-tiba datang balik

Tak sangka betul, ada juga manusia macam ni. Senang betul hidup.. Dah buat salah dengan orang lain, paksa orang lain kahwin dengan dia pula ya. Macam-macam perangai!

VIDEO:

Sumber: TikTok a_j_o112 / sajagempak / Via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini