Lelaki Beli Khem̷ah Masa Sale 11.11, Sekali Sampai Mu̷at Kep̷aIa Je…

Sale 11.11 adalah antara disk4un yang dinanti-nantikan oleh ramai pembeli online di seluruh dunia, tapi walaupun banyak yang murah, tak semua seperti yang diharapkan.

Baru-baru ini, seorang lelaki di Thailand telah membeli khemah semasa jualan 11.11 dan bercadang nak gunakan khemah tu untuk pergi camp!ng dengan teman wanitanya, lap0r Sin Chew Daily.

Tapi, bila khemah yang dibelinya sampai, ia tak seperti yang dibayangkan. Mana taknya, khemah yang sampai tu kecil dan hanya muat kepala dia sorang je. Ad0h nang!ssss

Lelaki ini berkata bila dia dapat bungkusan dia terkej0t yang khemah tu sangat kecil dan tertanya-tanya adakah silap dia beli tapi tak tengok dulu? Sebab khemah yang sampai ni, macam untuk anj!ng atau kucing je.

Ini khemah yang saya pesan. Ingatkan bolehlah tidur dengan teman wanita saya tapi bila sampai, memang lain betul dari yang diharapkan.”

P0sting lelaki ini telah mendapat sambutan dari net!zen dan ada yang memujuk lelaki ini dengan berkata “at least dapatlah rehatkan kepala dalam khemah tu“. Alahai kesiannya…

Tips: Pastikan bila nak beli barang online tu, ch3ck dulu size, lepastu tengok review. Kalau tak buat benda-benda ni, nasiblah kalau barang sampai tu tak sama dengan harapan korang.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber LM Via media asia