Kuc̷ing Kant̷oikan Lelaki S̷orok Du̷it Dari Isteri

‘Sebelum Ini Asyik Kata Tiada Duit..’ Kucing Kant0ikan Lelaki S0rok Duit Dari Isteri. Kata orang suami isteri tak seharusnya ber4hsia kan? Tapi, seorang lelaki baru-baru kant0i dengan isteri dia lepas r4hsia dia selama ni terb0ngkar.

Menurut WORLD OF BUZZ, seorang wanita berkongsikan kisah tentang kucing dia yang tanpa sengaja dah membongkar rahsia suami dia. Kata Bow Kanuengnuch, dia telah menemui satu kotak yang penuh dengan duit dalam rumah dia.

Kotak itu sebenarnya adalah milik suami Bow yang selama ini merahsiakan duit simpanan tu daripada dia. Ramai netizen rasa cerita yang dikongsi Bow ni kelakar dan mereka tak dapat bayangkan reaksi suami dia bila dapat tahu dah kantoi.

KUCING SAYA LOMPAT DEKAT BAHAGIAN ATAS KABINET DAN TOLAK KOTAK YANG SUAMI SAYA SOROKKAN DI SITU.”

Bila kotak dah jatuh habis terbuka dan berterabur semua duit dalam tu. Masa tu, barulah Bow dapat tahu pasal rahsia suami dia. Menurutnya, sebelum ni bila dia minta dekat suami duit untuk perbelanjaan rumah, suami dia akan cakap dia tak ada cash.

Lepas dia kira kesemuanya, kotak tu mengandungi duit berjumlah 2,000 Baht (RM272). Netizen rata-rata sempat melawak cakap that lepas ni dorang pun nak bela kucing dekat rumah, so mana tahu ada rahsia pasangan dorang yang akan terbongkar! Hehe.

Sumber: Lobak Merah Via nangtime

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini