Kis̷ah Cinta Hingg̷a Hujung Ny̷awa Ini Buat Ramai Meng̷alir Air Mata

Pemerg!an ahli keluarga buat selama-lamanya dalam hidup merupakan satu momen yang sangat sedlh dan perasaannya tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Itu lah perasaan yang dial4mi oleh Atinsyu_ sekeluarga selepas kehilngan dua insan tercinta.

Cinta hingga hvjung ny4wa.

Menerusi perkongsian di Twitter, Atin menyifatkan arwh datuk dan neneknya merupakan cinta hingga hujvng ny4wa kerana kedua-dua arwh telah berkongsi hari lahir yang sama iaitu 4 Februari dan telah menghembvskan nfas terakhlr juga pada tarikh yang sama iaitu 3 November 2020.

Menurut sumber daripada Kosmo, arwh neneknya yang dikenali dengan nama Wan Zainun Wan Chik telah men!nggal dunia ak!bat bar4h usvs. Namun dalam tempoh 15 jam kemudian, arwh datuknya iaitu Wan Yahya Wan Husein pula telah menghembvskan nfas terakhlr.

Atuk sempat jumpa nenek’.

Menceritakan kembali kisah itu, Atin memaklumkan arwh neneknya seorang wanita dan isteri yang sangat kuat dan bertanggungjawab. Arwh tidak pernah mengel0h apabila perlu menjaga suaminya yang terlntar sak!t malah walaupun sedang mend3rita, arwh sangat tabah dan saling menjaga antara satu sama lain.

Menurut Atin, arwh datuknya itu sempat bertemu dengan si isteri (nenek) buat kali terakhlr sebelum si isteri pergi buat selama-lamanya. Namun siapa sangka, pada malam hari, dia pula menyusul ‘pergi’ menemani isteri tersayang.

Segala urusan dipermudahkan

Kenangan gambar arw4h atuk dan nenek

Terima kasih atas doa dan bantuan’

Sementara itu, Atin meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada orang ramai yang tidak henti-henti memberi kata semangat, segala bantuan serta doa buat mereka sekeluarga.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber: Atinsyu_, Kosmo Via ohbulan