Kenang Arw4h Suami Ketika Sesi Live, Syafiqa MeIvin Buat Ramai Sebak

GeIagat adik-beradik The MeIvins, kini mengundang rasa sebak dalam kalangan peminat selepas mendengar perkongsian mereka tentang arwah suami Datin Seri Syafiqa Melvin, Datuk Seri Zainal Abidin Osman ketika membuat Live di TikT0k.

Menerusi video yang tular di platform tersebut, Syafiqa, Syatilla dan Syida kelihatan sebak kerana terkenang akan peribadi Allahyarham Zainal yang meninggaI dunia akibat k4nser dar4h pada 2018 yang lalu.

Menurut Syatilla, kemajuan produk Kekasih yang diusahakan mereka adik-beradik berpunca daripada semangat yang dimiliki arwah serta peribadi yang baik sepanjang hayatnya.

“Kekasih ni memang lebih kepada kita ambil semangat dia sebab dia dulu banyak manjakan kami adik-beradik. Jadi, bila arwah dah tiada dan kita pun dah berjaya dengan Kekasih, kami macam nak tunjuk kepadanya kejayaan yang kami ada sekarang,” kata Syatilla.

Dalam pada itu, Syafiqa turut menyifatkan keakraban mereka sekeluarga seperti adik-beradik kandung, biarpun arw4h merupakan suaminya.

“Kalau kita nak cakap pasal dia, even Kak Long ni (Syafiqa) kakak mereka yang sulung, tapi dia macam abang kandung kami dan mereka tak pernah rasa macam dia abang ipar mereka,” kata Syafiqa.

@ayu_rahayu842

Sebak dengar Tilla @SyatillaMelvin citer pasal arwah suami Kak Long 😭 #foryoupage #themelvins #fypシ #syifawi

♬ original sound – [email protected] – Rahayu Ariffin Agent KEKASIH

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet meluahkan rasa sebak mereka kerana terkesan dengan perkongsian tersebut.

@puterizulaika:Dato non banyak bantu saya dan keluarga masa saya accident dlu. Dato non sgt baik orangnya

@suzaine sue:🥺🥺arwah..Dato memang baik kami org nibong tebal sayang dato

@Nurhasyimah sabtu:saya pon kehilangan abg ipar,abg long,kmi xda abg kmi 4 beradik semua pmpuan,bile kak long khwin dgn abg long,die mcm abg long kmi yg sulung

@Atika Rahim:Alah x bole la part2 mcm nie.. Igt lg depa adk2 bradk brkampung kt hospital wktu abg ipaq depa tgh sakit🥺4 taun dh kan.. Al fatihah

Kredit [email protected]_rahayu842

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini