Kan4k² Ada Minat PeIik, Suka Tidur Pel0k Pat0ng Rupa ‘Poc0ng’

Masa kecil-kecil dulu mesti kita ada pat0ng mainan yang disukai dan kalau boleh tu tiap masa nak pegang pel0k semua.

Kebiasaannya pat0ng-pat0ng ni comel kan, tapi tak sangka pula ada juga kanak-kanak yang suka patung muka ser4m macam adik ni.

Pat0ng rupa p0c0ng

Korang nak tahu ser4m macam mana?

Baru-baru ini tular foto seorang kanak-kanak perempuan dari Indonesia, yang boleh buat ramai orang terkej0t bila tengok anak pat0ng ‘kesayangannya’.

Mungkin ramai sangka anak pat0ng seperti teddy be4r atau daripada siri kartun biasa yang kita lihat kanak-kanak ini ada. Namun siapa sangka rupanya dia lagi ekstr3m, dengan memilih pat0ng yang rupa seperti ‘p0c0ng’.

Apa yang paling rare, anak kecil ini sikit pun tak kelihatan tak0t malah dia siap pel0k dan senyum dengan pat0ng tu untuk ambil gambar.

Jangan kata budak, orang dewasa pun ramai lagi tak ber4ni macam adik ni.

Difahamkan juga, kanak-kanak itu selalu bermain dengan pat0ng tersebut sampailah dipel0knya bawa tidur.

P0sting tersebut menjadi bualan ramai di Twitter, dan sehingga kini meraih lebih 1.6k likes dan hampir 370 retweets.

Tak boleh bayang kalau aku mak dia”

Di ruangan k0men, rata-rata warganet terkej0t dengan ‘pilihan’ adik ini, sebab sangat unik untuk kanak-kanak kecil perempuan suka dengan pat0ng ser4m. Selain ada juga yang turut bergur4u, tak tahu bagaimana reaksinya kalau jadi ibu kepada kanak-kanak tersebut.

Sumber : Twitter, Kumparan Via LM

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini