“Kalau Kent̷ut Satu Rumah B̷au” Lelaki Jumpa Petai Gergr̷asi Sep̷anjang 1 Meter

Admin yakin kat sini mesti ada yang suka gil̷a dengan petai. Mungkin ada preference cara nak makan petai, rebus ke, masak dengan s̷ambal ke atau makan ment̷ah gitu je. Apa pun cara korang makan petai, admin tak judge. Minat masing-masing kan.

Tapi korang pernah dengar atau tengok tak petai gerg̷asi saiz XXXL? Haa.. kalau korang tak pernah tengok, korang boleh tengok tweet kayy_azman kat bawah ni. Ini real punya, bukan edit.

Besar gil̷a!

Serius admin terkejvt bila baca tweet dan tengok gambar ni. Biasa tengok petai paling besar dan panjang pun lebih kurang lengan je. Ini panjang lebih kurang satu meter tu memang rare habislah. Admin curious nak tahu bau dia kuat mana dengan saiz macam tu. Yang kecik pun bau dia menvsuk hidung, besar ni macam manalah bau dia kan?

Kalau musim buah haritu memang pening weh send̷awa bau durian. Ni kena bau petai time pakai mask memang takleh imagine bau dia macam mana.

Admin tak tolak kemungkinan bau dia kuat lepas buang air kat t̷andas. Entah berapa botol perfume nak kena guna untuk hilangkan b̷au dia nanti.

Aduhai keslan aircond tersed̷ak sebab bau petai ni. Silap-silap on the way nak balik rumah pun aircond dah tersed̷ak sebab tengok petai besar sangat.

Kalau korang pernah tengok petai saiz macam ni, roger admin ye, nak try gak sebijik dua.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber:Lobak Merah Via tranformasi