Jual Tiga Buah Kereta, Demi K0s Rawatan Ibu Namun Berakhir Dengan Satu cerita, – Inilah Kisah Khairul

Hiba dan pilu rasa apabila insan yang tersayang terutamanya ahli keluarga ditimpa ujian dari-Nya. Lebih-lebih lagi, perkara yang melibatkan kesihatan diri dan nyawa.

Kesanggupan seorang pemuda mencetuskan rasa kagum netizen, apabila dia sekeluarga sanggup menjual sebanyak 3 buah kereta demi pembiayaan rawatan kanser ibu tersayang.

Jualan kereta urgent nak pakai duit untuk rawat…
Khairul Shafiq menjelaskan bahawa, kereta-kereta tersebut dijual untuk menampung pembiayaan rawatan kimoterapi untuk merawat kanser yang dihidapi oleh ibunya.

Peluang 50-50

Semalam, Khairul Shafiq berkongsikan mengenai kondisi ibunya yang semakin menurun dan tenat.

Sedekahkan Al-fatihah untuk arwah ibu…

Hari ini, dia telah memberitahu satu perkara yang agak menyedihkan iaitu berita pemergian ibunya. Ibu Khairul Syafiq telah menghembuskan nafas yang terakhir pada jam 10.39 pagi harini.

Sudah Dikebumikan

Ramai yang ucap takziah

Stay strong Bro

Semoga ditempatkan bersama golongan orang beriman

Semoga kuat hadapi ujian

Terdaahulu, ibu Khairul Shafiq telah disahkan menghidapi kanser payudara tahap 3. Namun, mereka sekeluarga tidak pernah berputus asa dan sentiasa berusaha untuk melawan penyakit tersebut.
Semoga Khairul Shafiq dan keluarga tabah dengan ujian kehilangan insan tersayang dan Allah SWT sentiasa merahmati golongan yang redza atas ujianNya.

sumber : Tw khairul Syafiq kredit : ohmymedia

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu. . insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini