“Jarang Jumpa LeIaki Tak Nervous…” – Kongsi Detik AwaI Berkenalan Dengan Sari Yanti, Ramai Puji Sikap Jep Sepahtu

Umum mengetahui, pasangan suami isteri, Jep Sepahtu dan Sari Yanti sering mencuri perhatian ramai dengan momen romantis dan mesra mereka.

Baru-baru ini, tular sebuah perkongsian di aplikasi TikTok yang memaparkan Jep menceritakan momen-momen di awal perkenalannya dengan isteri tercinta.

Menurut Jep, dia menghantar mesej dan mengajak Sari keluar berjalan-jalan serta memberitahu bahawa dia serius dan tidak bermain-main.

“Mesej pastu ada keluar jugalah, cuma kita cakaplah kita bukan main-mainlah,” katanya.

Menurut Jep lagi, jika Sari bersetuju untuk keluar dengannya, dia akan berjumpa dengan bapa Sari.

“Kalau kata memang ok. Memang saya nak jumpa bapa dia. Sebab saya memang nak ‘sound’ bapa dia.

“Maknanya saya memang nak cakap dengan bapa dia. ‘Sound’ itu macam nak suarakanlah.

“Saya nak suarakan isi hati saya macam ‘pakcik biar saya jaga dialah, saya rasa saya nak jaga dia’,” ujarnya.

Ditanya adakah dia gementar atau tidak, Jep memberitahu dia tidak merasai perasaan terbabit memandangkan dia tidak membuat benda yang tidak elok.

“Saya ok je. Sebab kita bukannya nak buat benda yang tak elok,” akhiri Jep.

@sinar_my

Jep cerita awal-awal perkenalan dengan Sari Yanti. Terkejut dengar Jep “sound” ayah mentua dia 🤣😂 #xyzbca #fypシ #pagidisinar

♬ original sound – SINAR – SINAR

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet mengatakan sikap peIawak tersebut adalah ‘gentleman’ dan turut memujinya.

@Parahhhhh:Dengar pagi td.. hahaa berdekah gelak dia nak sound bapak sari

@Perindu Sepi:Normal lah tu gentlemen punya ayat… cakap suka.. nak pi jumpak parent terus

@mai_zatul:jep ni.. tak suka men2 cinta monyet.. dgr dlm radio.. ayt die.. ‘sy nak jaga die’ .. gentleman betul..

@mrsfuka:Sama la org kampung aku pun cakap “nak sound” tu maksudnya nak bgtau je. Bukan sound mcm marah mcm tu

@jom.makan.kek.lapis:jarang jumpe lelaki yg xneves jumpe calon mertua🤩gentle habis nii

@Che Jah:da lama nak tau sejarah jep sari ni.. barubskg reveal yeee😂. teringin nk tau ceta dri pihak sari plak😁😁😁

@FatinRashid:nama menantu dgn bapak mertua pun dah hampir nak sama menantu Muhd Nadzri bapak mertua Mohamad Nazari

Sumber xtra.com

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini