Jangan Sampai Ke Penang, Caprice Terima Lebih 60 Ug̷utan B̷un̷uh

Penyanyi rap, Caprice mendedahkan sepanjang tempoh 2 bulan kebelakangan ini, dia menerima lebih 60 ug0tan bun0h.

Pemilk nama lengkap, Ariz Ramli itu berkata, bermacam-macam ug0tan telah diterimanya sejak namanya menjadi hangat atas beberapa isu.

“Saya minta maaf kalau saya terpaksa meluahkan perasaan seperti ini. Dalam masa dua bulan ini, saya terima lebih 60 ug0tan bun0h.

“Nak jumpa depan pintu pagar, nak turun pejabat, mak ajak jumpa, nak ug0t jangan sampai ke Pulau Pinang dan macam-macam lagi,” katanya yang turut mendedahkan beberapa akaun media sosial yang menyiarkan kandungan berbaur ‘ancman’ terhadapnya sebelum ini.

Kata Pelantun lagu Lenglui itu, disebabkan ug0tan-ug0tan yang diterimanya, dia telah diberikan pengawasan pihak polis 24 jam sejak kembali ke tanah air sekitar seminggu lalu.

“Dah tak menyeronokkkan apatah lagi kelakar. Kita boleh buat benda ini mengikut lunas undang-undang atau sesiapa yang terlibat, kita boleh adakan perlawanan kick boxing kebajikan antara pasukan saya dan pasukan anda.

“Selesaikan dengan undang-undang atau selesaikannya di gelanggang. Saya okey sahaja tapi tinggal ug0tan dan mengharapkan saya, akan bisu. Saya bukan orang macam itu.

Terdahulu, Caprice banyak menerima direct messege berbaur ug0tan dalam Instagram disebabkan rasa tidak senang dengan pendekatan yang digunakan aktivis kemanusian itu lebih dua bulan berada di Mesir dan Jordan.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber Asal: MYKMU, K 0nline, Instagram Caprice

Kredit: Mytv Viral