“Sampai Terc̷abut Pintu Jamban” Anak Pec̷ahkan Pintu Cari Mak Nak Susu Time Mak ‘Kecem̷asan’

Sepanjang mengasuh anak kecil, kadang-kadang memang rasa lec3h bila mereka asyik ‘meng3mpeng’. Pantang nampak ibu nak baring atau berehat saja, confirm mula mer3ngek nak susu kan?

Baru-baru ini, seorang ibu dari Negeri Sembilan telah berkongsi detik cem4s yang dicetvskan oleh anaknya sendiri. Sekitar jam 2 pagi, budak lelaki berkenaan tersedar daripada tidur gara-gara laparkan susu.

Namun paling tak disangka-sangka, si cilik tersebut mel4lak sampai bert1ndak mencabvt sliding door sebaik tahu ibunya berada di dalam tandas.

Memandangkan baru berusia setahun setengah, dia sangat terkejvt ketika kejadian berlaku. Menurut wanita itu lagi, dia akui memang tak kunci pintu tandas setiap kali ada ‘urusan kecem4san’.

Posting mengenai sikap anak yang agak ‘rare’ dan mengejvtkan itu nyata dibanjiri pelbagai reaksi netizen. Selain terhibur dengan pengalaman yang ditempuhi ibu tersebut, mereka turut mended4hkan pengalaman masing-masing ‘tak tenang’ diganggu oleh anak-anak kecil setiap kali masuk ke tandas.

Malah ada juga pihak yang bersel0roh tentang si ibu yang sempat bawa phone ketika itu.

Sumber: FB Kudis, Kisah Dunia, motifviral Via Roti Kaya

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini