Isteri tertidur sambil jaga anak, suami senyp2 hadiahkan Benda yang paling perempuan nak

Siapa yang tidak gemar akan kejvtan daripada suami tersayang? Lebih-lebih lagi setelah penat menguruskan rumah tangga, ‘m0od’ terus bertukar gembira apabila menerima hadiah yang tidak disangka-sangka.

Itu boleh digambarkan dengan pasangan Instafamous ini apabila si suami berjaya melakukan ‘svrprise’ dengan memberikan seutas gelang emas kepada isterinya yang sedang tidur.

“Benda yang paling perempuan nak”

Menerusi platform TikT0k, Mikhail Isaaq memuat naik sebuah video memaparkan isterinya Siti Hajar sedang nyeny4k tidur bersama anak mereka, Darwish

“Benda yang paling perempuan nak : Bangun tidur suami ada depan mata, ada hadiah emas, handphone baru dan hadiah baru,” tulisnya.
src=”https://www.ihangat.com/wp-content/uploads/2021/04/145334377_871809730054799_8494198998493486392_n.jpg” alt=”” width=”800″ height=”999″ />

Lelaki berusia 26 tahun berkenaan kemudian menyarung gelang tersebut secara perlahan-lahan di tangan isterinya agar wanita itu tidak terjaga. Nanti dah tak ‘svrprise’
Setelah memakaikan gelang itu, Mikhail mengejvtkan isterinya yang juga usahawan k0smetlk sebelum wanita tersebut menyedari terdapat gelang emas di tangannya.

Rakaman video berdurasi 34 saat berkenaan meraih hampir 700,000 tontonan dan 29,700 tanda suka, selain pelbagai re4ksi warganet terhadap momen ‘sweet’ tersebut.

Jika dilihat, rata-rata menlnggalkan komen ne.g4tif terhadap pasangan itu yang didkwa terlalu banyak lakonan apabila menghasilkan sesebuah video.

Bagaimanapun, terdapat segelintir individu meminta agar netlzen menghentikan kcaman dan sifat ‘bvsvk h4ti’ sebaliknya mengambil dari sudut p0sitif sahaja.

Banyak lakonan je

Tapi untung2 dia dapat emas…

Jangan la ne.g4tif sangat

Dulu minat, sekarang…

Harap bkan lakonan

Sekadar lakonan atau sebaliknya, sekurang-kurangnya ada juga usaha untuk menghargai isteri. Maklum la, wanita mana tak ‘happy’ bila dapat hadiah macam tu!

Sumber: TikTok Mikhail Isaaq

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini