Isteri Selalu Ditud0h ManduI, Rupa2nya Suami Yang BermasaI4h [VIDEO]

Soal anak pastinya rezeki yang selalu ditunggu-tunggu untuk pasangan yang sudah berkahwin. Cepat atau lambat semuanya bergantung pada rezeki masing-masing.

Namun entah kenapa, biasanya kesaIahan itu pasti diletakkan di atas bahu wanita di mana mereka lebih dipersalahkan dalam soaI anak ini.

Sama seperti yang dilalui pasangan suami isteri ini di mana wanita ini sering ditud0h manduI oleh keluarga mertuanya. Semuanya kerana selepas 11 tahun mendirikan rumahtangga,

mereka masih lagi belum dikurniakan anak. Tetapi rupa-rupanya masalah sebenar bukanlah berpunca dari wanita ini sebaliknya si suami yang mempunyai masalah.

Di dalam video yang telah menerima lebih satu juta tontonan ini, d0ktor ini menceritakan kembali pengalaman merawat pasangan suami isteri ini.

Selepas menjalani pemeriksaan lanjut, wanita tersebut didapati tidak mempunyai masalah dan r4himnya juga dalam keadaan yang baik. Namun, sebaliknya untuk lelaki ini yang mengalami masaIah sp3rma yang tidak normal.

Pasangan ini turut berkongsi mereka hampir bercer4i gara-gara keluarga lelaki itu yang menyangka wanita tersebut mand0l.

Perkongsian ini turut membuka mata netizen di mana selalunya wanita yang lebih selalunya dipersalahkan dalam haI ini. Dktor ini turut memberitahu kebiasaannya lsu mand0l adalah 50% berpunca dari lelaki dan bukannya wanita.

“Mindset orang-orang selalu perempuan yang punya masalah…”

Sumber hcl / ihangat