Akibat Terpijak Tudung Isteri, GeIagat Lelaki lni Mendengar lsterinya MembebeI Buat Ramai Terhibur

Bila sebut je pasal tudung berkedut, ia merupakan perkara yang paIing digeruni kaum wanita

Bukan apa, menggosok tudung merupakan proses yang agak Ieceh. Lebih-lebih lagi jika material tudung itu jenis satin atau lembut, lagilah susah nak jaga.

Oleh itu, para suami haruslah peka dengan keberadaan tudung isteri yang sudah digosok agar tidak mendapat nasib seperti lelaki ini yang terpaksa mendengar bebeIan isterinya.

Isteri letak tudung yang sudah digosok atas katil, suami pula tak sengaja terpijak sampai kedut.

Sebagaimana perk0ngsian dari portal SAYS iaitu menerusi satu rakaman yang dimuat naik oleh @nia_syaqiera, dia membentangkan tudung putihnya yang baru saja digosok atas katil ketika itu.

Namun begitu, suasana di dalam bilik tersebut menjadi kec0h apabila suaminya terpijak tudung itu dengan tidak sengaja sehingga menyebabkan ia berkedut.

Apa yang mengeruhkan lagi keadaan adalah apabila si suami menyoalkan mengapa isterinya meletakkan tudung di atas katil sedangkan banyak lagi tempat lain yang lebih selamat. Tetapi akhirnya dia mengalah dan pasrah apabila mendengar bebeIan si isteri.

“Kalau duduk atas katil dia jadi kuali panas okay, jangan cuba-cuba” – Warganet

Hasil tinjauan di ruangan komen pula mendapati rata-rata warganet turut terhibur dan boleh relate dengan kejadian tersebut.

Ada juga yang sempat bergurau mengatakan tudung yang sudah digosok itu ibarat kuali panas sebaik saja diletakkan di atas katil dan jangan sesekali cuba menyentuhnya kalau tak nak kena bebel.

Berikut antara respon dan komen daripada warganet

Video Klik Disini

Kan dah kena, tak pasal-pasal kena bebel sebab tudung.

Sumber SAYS, TikTok @nia_syaqiera

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini