(Video) Ibu Ada Kembar, Bayi SaIah TerpiIih Makcik – Sampai Menangis Tak Mahu Lepas

Bila ada adik-beradik kembar ni memang seronok. Boleh buat ramai yang keliru terutamanya kembar seiras. Susah nak cam, hanya yang betul-betul kenal boleh bezakan. Sama seperti video ini yang menunjukkan seorang bayi keIiru dan tidak mengenali ibunya sendiri.

Memandangkan si ibu ada kembar dan mereka pula sangat serupa, dengan cermin mata dan pakaian yang lebih kurang sama membuatkan bayi tersebut tidak cam yang mana satu ibunya.

Difahamkan wanita yang bertudung maroon merupakan ibunya tetapi bayi tersebut tidak mahu melepaskan makcik yang sedang mendukungnya.

Apabila si ibu mendekati dan cuba mendukungnya, dapat dilihat bayi tersebut mengelak. Dia juga memegang erat makciknya dan tak mahu melepaskan tudung yang dipegang. Sampai menangis dibuatnya!

@ameeraazmannn

#fypdongggggggg

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Berikut komen yang ditinggalkan warganet:

@Ameeraazmannn:Mak dia tudung maroon. Suami tak pernah tertukar,tp dorg cerita masa sekolah pernah tukar2 kelas org tak perasan pun. Pernah juga ganti pegi dating

@UmiSiti | Cikgu Anak²:macam ni kot nanti cucu² saya. anak kembar saya baru umur 3 tahun. dah pikir cucu pulak

@Aidiraqif:mcam saya jugak..anak sy pun confius kalau jumpa kembar sy..tp nnt dah besar dh ok dah..

@Sakurailhamina:seiras nya muka kembar mama dia …dah sudah baby dah confius dah

@MummyDahlia:masalah dri sek sampai skrg mmg x cam yg mana satu adk kakak…

@ZAA92:Cm ank sdre sy.. Abg sy kembar.. Ble bsr skit dh blh ckp die tnye knpe ayah ada dua?

Melihat rupa kedua-dua wanita ini yang terlalu mirip, bukan sahaja si anak, rasanya ramai juga yang pernah keliru dengan identiti mereka ini.

Sumber [email protected]

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini