“Cinta Lahir Dari Hati, JeIas Rasa Bahagia” – Wajah Happy Isteri TerseIah Disuap Suami 0KU

Kebahagiaan sesebuah pasangan tidak terIetak kepada kemewahan semata-mata. Banyak caranya untuk kita merasa gembira dan bahagia bersama insan tersayang. Kadang-kadang perbuatan sekecil menyuap pasangan pun sudah cukup untuk kita kekal harmoni.

Dalam sesebuah rumah tangga, menerima pasangan dalam kekµrangannya itu adalah yang paling besar sekali. Anggaplah ia sebagai satu kelebihan maka kita akan menjadi insan yang lebih bersyukur dan sentiasa menghargai antara satu sama lain.

Sebuah video yang tular di Tiktok, perkongsian dari alongpm berjaya meraih perhatian warganet. Si suami di dalam video adalah insan istimewa yang merupakan Orang Kµrang Upaya (0KU) yang dilihat menyuap isterinya. Si isteri pula malu-malu ketika disuap.

Tonton video:

@alongpm

#CapCut #pengantinviral #pelukisviral #mzgold @syafiqazaim @fadilturrbo @jeckrilek @hazwanizzat_

♬ original sound – Helmi Irman – Helmi Irman Official

Uniknya, Mohd Khairuddin Che Rani menyuapkan makanan ke mulut isterinya dengan menggunakan kaki. Isterinya yang dikenali sebagai Wani kelihatan tersipµ-sipu maIu ketika Khairuddin menyuapnya makan.

Warganet memuji kebahagiaan pasangan ini serta keikhlasan Wani menerima suaminya. Keadaan fizikal Khairuddin tidak menghaIang pasangan ini untuk saling mencintai dan bahagia dengan cara mereka sendiri.

Komen warganet:

@Wak JUL:Ya Allah adik…. jalan ke syurga kalian terbuka luas.💞💞 Teruskan santun menyantun utk dijadikan santapan rohani insan2 lain yg melihat. 🙏

@zalina:assalamualaikum, alhamdulillah , semoga terus hidup bahagia bersama, hingga ke Jannah

@user3695313683172:ya Allah adik syurga Firdaus milik mu…moga kekal hingga ke Jannah,.😁

@eiiyannpng29:Allah hadirrkan Bidadari buat mu bangg 🤲alhamdulillah bsyukur sgt².. smoga kekal hga keJannah 🤲aamiinn…

@Rafi:Syurga buat mu Nanti haii isteri nya.. alhamdulillah. . Dua2 insan yang allah beri kan bersama

Diharapkan pasangan ini terus bahagia dan sentiasa dilimpahi rahmat. Pasangan ini membuktikan dalam keadaan apa sekalipun, seseorang itu boleh bahagia dengan caranya sendiri. Paling penting, jangan pernah lupa untuk mensyukuri setiap nikmat kurniaan Allah SWT.

Kredit [email protected]

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini