Warg̷anet Hair̷an Video TikToker Ini Raih Lebih 20 Jut̷a Tont0nan

Ketika ini, ramai yang mula serlahkan kreativiti dengan memuat naik pelbagai konten di TikTok. Apabila sudah muat naik konten, pastinya ramai berharap akan mendapat ramai pengikut dan ‘likes’.

Terbaharu, video pengguna TikT0k anhtrantan tidak buat apa-apa dan hanya memandang kamera berjaya mendapat perhatian ramai orang. Mana tidaknya, video yang dik0ngsikan olehnya ditont0n lebih 20 juta tont0nan.

Video:

Siapa sangka, video beliau yang tidak berbuat apa-apa berjaya meraih jumlah tont0nan seperti itu. Untuk pengetahuan anda, Anh Tran Tan dari Vietnam itu sentiasa memuat naik video dirinya tidak buat apa-apa dan diiringi dengan lagu Vietnam.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang seolah tidak percaya ‘c0ntent’ seperti itu mampu meraih lebih 20 juta tont0nan. Malah, ramai orang yang tertanya-tanya bagaimana video beliau mendapat sambutan ha.ngat.

Apakah pendapat anda akan video yang dik0ngsikan oleh beliau? Tanpa perlu ‘effort’ untuk hasilkan konten, beliau mampu untuk meraih jumlah tontonan yang banyak.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber dipetik dari Thev0cket Via TV Viral