[VIDEO] Gel̷agat Kumpul̷an Lelaki Bergeg̷as Semb̷unyi Daripada P̷olis Per̷onda Und̷ang Tawa

Ketika ini, wabak pandemik C0VID-19 masih belum berjaya dibendung sepenuhnya dan kes jngkitan masih membimbangkan. Malah, beberapa negeri di negara kita masih lagi dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) fasa pertama.

Terbaharu, sebuah video perkongsian pengguna Twitter @Tok_Tek yang memaparkan beberapa orang lelaki sedang lepak depan rumah tergesa-gesa bersembunyi ke dalam rumah selepas ternampak kereta polis meronda tuIar di media sosial.

Menerusi video tersebut, beberapa orang lelaki sedang leka melepak dan panik apabila ternampak kereta polis sedang meronda di kawasan rumah mereka. Oleh itu, mereka pun berlari menyor0k agar tidak diketahui pihak polis.

Video aksi tergesa-gesa lelaki tersebut menyor0k mendapat perhatian warganet dan rata-rata berasa terhibur melihat video terbabit. Malah, ada juga yang mengatakan aksi tersebut seperti pelajar asrama yang cuba menyor0k daripada warden.

Bukan itu sahaja, ada juga warganet yang berk0ngsi pernah berdepan situasi yang hampir sama ketika lepak bersama rakan mereka. Diharap anda semua akan sentiasa menjaga SOP walaupun sudah lengkap menerima vaksin.

Sumber V0cket, Via Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini