(Video) “Gara-Gara Tak T̷ahan Nak Terk̷ucil” – Pem̷uda Nek̷ad Berl̷ari T̷ump̷ang T̷andas Di SJR T̷arik Perh̷atian R̷amai

Pernah atau tidak, anda tiba-tiba rasa sak!t perut dan tidak tahan mahu membuang air tetapi berada di keadaan atau tempat yang jauh daripada tandas untuk melepaskan ‘hajat’ anda?

Terbaharu, melalui perk0ngsian portal The V0cket, sebuah video dari pengguna TikTok giizzzzzziitermiizzzii menunjukkan rakannya berlari menuju ke khemah roadblock polis untuk tumpang tandas disebabkan sudah tidak tahan mahu membuang air.

VIDEO DI BAWAH

Menerusi video tersebut, dia dan rakannya yang sangkut dalam kesesakan lalu lintas daripada tempat kerja melalui Federal Highway Kerinchi. Disebabkan sesak teruk dan rakannya tidak tahan lagi, maka terpaksa mencari tandas berhampiran.

Ketika itu, tandas terdekat hanyalah tandas di khemah polis yang berada di jalan bertentangan. Oleh itu, rakannya berlari ke seberang jalan untuk tumpang tandas tersebut.

Video tersebut mendapat perhatian warganet dan rata-rata berasa terhibur dengan gelagat rakannya itu. Malah, ada juga warganet mengatakan bahawa nasib baik polis di situ benarkan dia untuk menggunakan tandas tersebut.

VIDEO: klik disini jika tiada dibawah

Bukan itu sahaja, para warganet turut mengatakan pernah mengalami keadaan seperti itu dan berk0ngsi kisah mereka berdepan dengan situasi sudah tidak tahan untuk membuang. Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih lebih satu juta tont0nan di TikTok.

Sumber V0cket, @giizzzzzziitermiizzzii

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini