[Vide0] Dah siap berinai, gadis men4ngis bakal suami ‘hiI4ng’ Sehari sebelum nikah

Majlis pernikahan sepatutnya menjadi hari paling bahagia buat pasangan pengantin. Lebih-lebih lagi bagi seorang wanita apabila telah disunting oleh jejaka yang sudi mengambilnya sebagai suri hati sepanjang hyat.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Namun, berbeza dengan seorang pengguna TikT0k menggunakan nama akaun sulongnakal90_ apabila hari tersebut menjadi hari yang paling sedlh dan memaIvkan untuknya apabila bakal suami tiba-tiba hiIng menjelang pernikahan mereka.

Video:

Jari dah berinai, call bakal suami tak angkat
Dalam perkongsian tersebut, dapat dilihat yang segala persiapan seperti hantaran dan baju nikah sudah tersedia dan hanya menunggu detlk disatukan sahaja.

Gadis tersebut juga sempat membuat live semasa majlis berinai dan cuba menghubungi lelaki berkenaan berulang-ulang kali, namun usahanya hampa kerana langsung tidak berangkat.

Men4ngis dengan baju nikah.

Penguna TikT0k dikenali sebagai akakcantikkk turut memuat naik video gadis menggunakan nama akaun @sulongnakal09_ itu lengkap memakai pakaian nikah namun men4ngis mengenangkan bakal suami yang tidak hadir pada majlis nikah mereka.

Video:

Sedia terima andai masih ada jod0h.
Walau bagaimanapun, gadis itu redha dengan apa yang berlaku walaupun sedih. Dia juga mengakui akan menerima lelaki itu pada masa akan datang jika masih ada jodoh diantara mereka.

Video:

Sumber: TikTok th4y4n444.co. sulongnakal09_, akakcantikkk

Via omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini