‘Faqih Buk̷an Saja-saja..’ – LeIaki Ini Ded̷ah Cerit̷a Sebenar, Pakcik Kopi̷ah Dan Anak Bak̷aI Did̷akwa

PoIis mendapat kebenaran reman tujuh hari bermula hari ini ke atas tiga lelaki termasuk dua beranak bagi membantu siasatan kes bun0h seorang lelaki di pasar pagi FIat Ashby di sini semalam.

Perintah tahanan reman itu dikeluarkan Majistret Noor Azreen Liyana Mohd. Darus mengikut Sksyen 117 Kanun Prosedur Jnayah.

Reman terhadap suspek berusia 60 dan anak lelakinya berusia 34 tahun dan seorang lagi berusia 47 tahun itu akan berakhir Khamis depan.

Kesemua suspek yang ditahan semalam di Ibu pejabat PoIis Daerah (lPD) Ipoh akan disiasat mengikut Sksyen 302 Kanun Kesksaan kerana membun0h.

Terdahulu, ketiga-tiga suspek tiba di K0mpleks Mhkamah Ipoh dengan menaiki van dan diiringi anggota poIis pada jam 10.47 pagi.

Dalam kejadian sekitar jam 9.30 pagi semalam, Muhammad Noor Faqih Mohamed Ariffin, 29, meninggaI dalam pergad0han dengan tiga suspek yang dikatakan berpunca daripada isu kcurian pembesar suara mudah alih.

Suspek dikatakan tidak berpuas hati dengan mngsa yang dipercayai mncuri pembesar suara milik seorang daripada mereka sehingga berlaku pertngkaran mulut yang akhirnya membawa kepada pergel0tan.

Mngsa meninggaI dunia di tempat kejadian dengan sebilah pisau Iipat dijumpai di lokasi sama.

VIDEO:

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber & video dipetik dari Dbongkar, Utusan, Youtube Metrotv

Kredit: Mytv Viral