Dulunya Hampir 100kg masa hamiI, wanita nak men4ngis usaha turunkan berat b4dan [VIDEO]

Sudah menjadi kebiasaan bagi ibu hamiil untuk membuat perbandingan antara pr0ses sebelum dan selepas bersaIin, sekali gus dapat meranc4ng demi mendapatkan berat badan ideal.

Bagi seorang wanita Asyikin Jaafar, dia yang telah seIamat meIahirkan cahaya mata sulung pada April lalu sedang berusaha keras untuk kembalikan berat asalnya iaitu 54 kilogram (kg).

Menurut Asyikin, berat badannya naik sehingga mencecah hampir 100kg ketika hamil b4yi lelaki tersebut dan berjaya turun ke 70kg selepas selesai berpantang.

Men4ngis lah macam ni!

Video:

Menerusi platform TikTok, dia berkongsi beberapa foto sebelum dan semasa sarat ham!l sehingga meraih 302,000 tontonan serta ratusan k0men dalam kalangan warganet.

Meninjau ke ruangan k0men, ramai yang berkongsi pengalaman masing-masing selain memberikan kata m0tivasi kepada Asyikin untuk terus bersemangat bagi menjalani miisi ‘diet’ pada masa akan datang.

Boleh tu kuruus! Ambil masa je

“Saya ni naik meIampau”

“Tak sabar nak mula diet”

ComeI je! Pembawaan hamiI ni…

“Lapar dia lain macam”

Kalau anak sulung, memang selalu macam ni

Sumber: TikTok asyknjaafar Via omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini