[Video] Gigih Kumpul Duit Untuk H̷alalkan Kekasih Tapi Tarikh Dah N̷ak Dekat Minta P̷utus, “Weh 5 tahun…”

Seorang lelaki menjadi tumpuan pengguna aplikasi TikTok apabila dia berkongsikan kisah menyedihk4n berlaku terhadapnya sehingga mengvndang orang ramai berharap agar dia kekal kuat.

Ini kerana selepas melakukan persiapan bersama-sama dengan kekasih untuk menghalalkan hubungan mereka namun diuji dengan perkara yang membuatkan lelaki itu terkil4n.

Melalui perkongsian lelaki atas nama Aiman Hafiq itu menunjukkan bagaimana gigih dan sibuknya membuat persiapan bertunang. Manakala demi halalkan kekasih, dia begitu struggle mengumpul duit untuk menurut kemahuan pihak keluarga perempuan.

Demi halalkan kekasih hatinya itu juga, dia sanggup membuat dua perkerjaan dalam satu hari dan boleh dikatakan persiapan untuk meminang perempuan tersebut sudah selesai.

Namun begitu, tidak sangka apabila hari-hari mereka untuk bernikah semakin dekat, kekasihnya itu minta untuk putvs sekali gus membuatkan lelaki tersebut terlvka.

Kisah dikongsikan lelaki berkenaan bagaimanapun dihujani dengan respon netizen yang mengharapkan dia kekal kuat disamping memberikan semangat buatnya.

“5 tahun perempuan tu boleh bersabar dengan awak. Tapi bila dah tunang, tiba-tiba nak pvtus…”

“Bukan senang nak move on, 5 tahun tu. Keep str0ng bro. Ada hikmah disebalik apa yang berlaku…”

“Be strong, i know its so p4inful but don’t waste your time…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Video Klik Disini

Sumber : HCL

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini