Disor0k Bunian SeIama 2 Jam, Pengantin Ini Kongsi Pengalaman Ser4m Selepas Sesi Outdoor Photoshoot

Perkahwinan sudah semestinya satu pengalaman menggembirakan untuk setiap pasangan. Tetapi selain gembira selepas diijab kabul dan selesai majlis, pengalaman ‘disorok bunian’ pasangan pengantin ini selepas sesi outdoor photoshoot pasti tidak dapat dilupakan.

Pengalaman menakutkan itu dikongsi oleh Bella Luna Laa di page Facebook beliau. Kejadian tersebut berlaku di Klebang, Melaka. Semua tahu, kawasan situ memang cantik and popular untuk photoshoot. Tapi siapa sangka, mereka pernah alami kejadian aneh yang sememangnya takkan dilupakan.

Kalau nak tau seram tak seram, cuba baca cerita pengantin ni…

Part ni memang seram. Semua nampak ada motor depan mata dan lambai tapi orang yang naik motor tu tak nampak langsung, lepas tu patah balik…

‘Siapa dia?’

Selepas azan isyak baru mereka dapat dikesan oleh seorang lelaki berbangsa Cina bernama Mr Fred.

‘Kenapa tak azan masa kena?’

‘Benda tu sekat kitorang untuk berhubung’

Pukul 11 malam baru sampai rumah. Ingatkan dah sampai rumah lega, tapi rupanya….

Habis siapa yang nangis?

Bila Mr Fred check semula keesokan harinya, tiada pasir pun di kawasan mereka terkandas tu (pelik kan). Yup, cuma tanah biasa! Tak percaya tengok lah….

Puan Bella turut upload video yang diambil ketika kejadian berlaku. Dikatakan ada penampakan berwarna putih. Cuba korang tengok screenshot dari video ni

Apa pun pengaIaman, pahit atau manis pasti akan diingat sampai bila bila. Apatah lagi pengalaman sebegini di hari bahagia. Walaupun kejadian ini berlaku tahun lalu, tapi pasti tidak akan dilupakan Puan Bella dan suaminya. Apa pun, syukur kerana tiada apa berlaku (cedera, kena rasuk etc) dan mereka semua selamat. Korang semua lepas ni, beringat lah ye.

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sumber FB Bella Luna Laa

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini