Penat Dengar Orang Mengata, Suami Ini Sebak Isteri Sah HamiI Selepas 7 Tahun Kahwin

Setiap pasangan yang telah berumah tangga pasti mengharapkan kehadirian cahaya mata dalam keluarga. Namun rezeki setiap orang berbeza-beza. Ada yang cepat mendapat zuri4t dan ada juga yang perlu menanti lama untuk menimang anak sendiri..

Penantian 7 tahun berakhir.

HaI tersebut dikongsikan seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai 4cikvee93 apabila diberi nikmat ham!l selepas 7 tahun mendirikan rumah tangga.

Apa yang membuatkan ramai seb4k adalah reaksi suaminya apabila diberitahu bakal menjadi bapa tidak lama lagi. Dalam video tersebut kelihatan dia terkej0t dan men4ngis dengan khabar gembira it.

Kenangan yang sangat indah.

Selepas melihat alat ujian keh4milan, dia langsung berasa terkej0t dan terus sebak lebih-lebih lagi menerima sebiji kek bertulis “Mom and dad to be.”

Mereka merasakan apa yang berlaku adalah satu kenangan yang indah buat mereka berdua dan sangat terharu dengan kurniaan daripada Tuhan.

Pengguna TikT0k itu juga memaklumkan yang khabar gembira ini menjadi pengubat setiap kedukaan yang mereka lalui sebelum ini apabila sering diperli kerana belum mempunyai anak.

Tahniah sis! Jaga diri baik2

Justeru itu, menerusi perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah mengucapkan tahniah diatas keh4milannya dan mendoakan agar dia terus sihat sehingga hari bersalin juga.

Ramai juga yang berharap turut dikurniakan cahaya mata dan mereka juga sempat berkongsi kisah yang hampir sama dengan 4cikvee93.

Ramai yang berharap dapat timang anak juga

Sumber ihangat.

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini