Terkej̷ut Jumpa Gambar Dengan Kesan Cuc̷ukan Jar̷um Di K̷ub0r

Walaupun dunia sekarang serba moden namun masih ada segelintir individu yang mempercayai s1hir dan sanggup melakukan amalan syir1k itu bagi menjatuhkan seseorang.

Seperti satu hantaran seorang pengguna Facebook, dikenali sebagai Justin Anda berkongsi beberapa keping foto mangsa yang dipercayai menjadi m4ngsa s1hir.

Gambar dijumpai di kvbur

Menerusi perkongsian itu, beberapa keping foto dengan kesan tusvkan jarum pada wajah m4ngsa bersama satu kain berwarna merah dipercayai ditemui di sebuah tapak perkvburan. Lelaki itu pada masa yang sama, turut mend4kwa gambar yang digunakan adalah bagi tujuan ‘s4ntet’ atau bahasa yang lebih mudah faham iaitu ilmv hitam.

Salam Damai . Mohon maaf. Sekiranya ada sesiapa mengenali m4ngsa m4ngsa yang ada dalam gambar ini, tolong bagitau dengan m4ngsa atau keluarga m4ngsa atau jiran mangsa. Gambar ini di jumpai saudara saya pada hari ini 7 Ogos 2021 di dalam kubvran Antarabangsa Mosjaya Miri, sewaktu saudara saya membuat baik pulih kubvran makcik saudara saya. Ini adalah m4ngsa s4ntet atau ilmu hit4m.

Minta tolong kongsikan kepada orang lain

Berbicara lebih lanjut, lelaki ini meminta mana-mana individu yang mengenali m4ngsa (tertera dalam foto) untuk menyampaikan berita ini kepada individu berkenaan.

Sekali lagi , Minta tolong sesiapa yang mengenali m4ngsa, tolong sampaikan khabar ini. Kasihan orang orang ini menjadi m4ngsa ilmv hitam.

Terima kasih. Ada sesiapa yang ingin share, silakan! Sama-sama kita membantu melepaskan m4ngsa ini daripada ilmu hit4m. Kasihan mereka, semoga Tuhan melindungi kita daripada kejah4tan manusia dan peny1hir durj4na Amin.

Sumber: Justin Anda Via OhBulan

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini