[VIDEO] Dah Siap M̷ake Up, B̷akal Suami ‘Tak Dat̷ang’ Masa M̷ajlis Akad Nik̷ah

Setiap pasangan yang bercinta sudah pastinya memasang niat untuk menghalalkan perhubungan tersebut. Malahan, pelbagai persiapan harus dibuat sebelum tibanya hari bahagia itu.

Namun, ini kisah sedih yang dikongsi oleh seorang wanita dikenali sebagai Atiqah, di aplikasi TikTok apabila bakal suaminya dipercayai ‘hilang’ dan tidak muncul setelah segala persiapan telah siap semasa hari bahagianya.

Tabahnya awak!

Menerusi video TikTok yang berdurasi lebih 32 saat itu, memaparkan ketabahan wanita berhadapan dengan ujian yang sangat berat.

Dalam video tersebut, menunjukkan segala persiapan sudah dibuat termasuk pelamin, hantaran, dan make up. Namun apa, yang menyedihkan, apabila bakal suami tidak hadir bagi upacara ijab dan kabul itu.

Dia bersama keluarganya terpaksa akur dengan apa yang terjadi dan menerimanya dengan hati yang terbuka. Sedihnya!

Video: Klik disini Jika tiada Dibawah

Lagi menyedihkan apabila pelamin mahal yang ditempahnya tidak sempat digunakan untuk upacara bersanding namun telah dikemas dan dicabut.

Video: Klik disini Jika tiada Dibawah

Tidak berakhir di situ, dia sempat memuat naik lagi satu video wajahnya yang cantik setelah disolek sebagai kenangan buatnya pada masa akan datang.

Video: Klik disini Jika tiada Dibawah

Video-video tersebut dihujani dengan ratusan komen yang mendoakan supaya dia berjumpa dengan jodoh yang lebih baik pada masa akan datang.

Malah, netizen turut memuji wanita tersebut kerana masih kuat berdepan dengan ujian itu. Semoga awak terus kuat ya!

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber:mediakl