‘Comelny̷a B̷aby..’- Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel SeIam̷at Tim̷ang An̷ak Ke-4

Pelakon dan usahawan popular, Wawa Zainal selamat melahirkan cahaya mata keempat di sebuah pusat perubatan awal pagi tadi.

Berita gembira itu dik0ngsi menerusi laman Instagram miliknya dengan memuat naik sekeping foto bersama bayi yang belum didedahkan jantinanya dan suami, Aeril Zafrel di atas katil hospital.

“Alhamdulillah seIamat melahirkan pagi tadi. Jam 2am menahan sak!t.. tak smpai hati nak kej0t Aeril.. tunggu la sampai 5 pagi.sampai2 hospital dah 9cm

“Lain macam sak!t dia walaupun anak ke4 dah. Nama belum ada, ada cadangan ke? ,” tulis pelakon berusia 30 tahun itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Menerusi perk0ngsian suaminya yang juga pelakon, Aeril atau nama sebenarnya Suhairil Sunari turut berk0ngsi foto bersama bayi berkenaan selain mengucapkan terima kasih atas doa orang ramai.

“Assalamualaikum anakku… terima kasih semua atas doa-doanya,” k0ngsi Aeril.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Sebelum ini, warganet cuba meneka jantina bayi pasangan tersebut yang mungkin menimang anak lelaki berdasarkan foto penampilan bertemakan biru ketika bercuti di Pulau Langkawi.

Wawa atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin berkahwin dengan Aeril pada 2013 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Ahmad Fakhruddin Attar, 7, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, 5, dan Ayya Soffya yang kini berusia setahun.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber dipetik dari DBongkar, OMM, Instagram Wawa Zainal & Aeril Zafrel

Kredit: Mytv Viral