[VIDEO] Mulanya Nak Buat Kejvtan, Pemuda Hlba Pintu Dibuka Sk4ndaI Kekasih

Setiap pasangan yang bercinta pasti gembira apabila mendapat kejvtan daripada buah hati tersayang. Lebih-lebih lagi jika yang berniat memberikan kejvtan seperti surprise birthday itu datangnya dari lelaki..

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Effort sebegitu sentiasa dinantikan oleh setiap anak muda terutamanya kaum wanita kerana merasa dihargai sekali.

Nak buat kejvtan tapi diri sendiri yang terkejvt..

Namun, berbeza dengan perkongsian pemuda menggunakan nama akaun TikT0k bulevotanoffical2 apabila perancangannya membawa kek ulang tahun dan membuat kejvtan untuk kekasihnya dibalas dengan rasa kec3wa apabila wanita berkenaan ada bersama lelaki lain

Video:

Dah siap2 record nak letak dekat IG momen kejvtan
Video tersebut dirakam tanpa sengaja ketika dia menyalakan lilin dan membuat rakaman untuk momen itu bagi dimuat naik ke IG story.

Ternyata apa yang diranc4ng tidak sama seperti yang diimpikan kerana yang membuka pintu rumah kekasihnya adalah sk4ndaI wanita itu.

Kec3wa rupanya kekasih ada sk4ndaI lain

Menurutnya lagi, kekasihnya yang melihat dia membawa kek hari jadi hanya mampu terdiam dan tidak berdaya berbuat apa-apa kerana sudah ‘tertangkp’ mempunyai hubungan lain di belakangnya.

Jadi pemuda itu hanya mengucapkan terima kasih dan berlalu pergi dengan air mata yang mulai berkaca-kaca selepas mengetahui dirinya dikhi4nati.

Perkongsian video di aplikasi TikT0k pemuda itu telah ditonton lebih daripada 4 juta views walaupun baru sehari ia dimuat naik.

Masing-masing menlnggalkan k0men dengan mengakui seb4k mendengar kisah pemuda itu dan mendoakan agar dia mendapat wanita yang lebih baik daripada kekasihnya yang cur4ng tersebut.

Sumber: TikTok bulevantonofficial2

Via borakdaily

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini