Perkara Beglni Blasa Terjadl Dimana2. Hatl Hatl Bagl Perempvan Yang Memandv Se0rang Dlri Bila Malam

Memandu seorang diri pada waktu malam mungkin dapat menenangkan fikiran, tetapi pelbagai s.ituasi b.ahaya yang boleh berlaku terutamanya kepada pemandu wanita.

#Iklan: Sertai Group Yang Ditaja–> Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Jalan yang lenggang akan membuatkan per.ompak mudah mengambil kesempatan untuk memberhentikan kereta di tepi jalan sebelum me.rompak m.angsa.

Selain itu jalan yang gelap dan sunyi juga membuatkan pemandu s.ukar untuk melihat dan mungkin akan terlang.gar haiwan-haiwan yang melintas pada waktu malam.

Sebuah video yang dikongsikan di Twitter menunjukkan b.ahaya memandu pada waktu malam apabila seorang wanita yang memandu berseorangan keluar dari keretanya di sebatang jalan yang gelap dan s.unyi.

Video yang dikongsikan oleh pengguna Twitter AdwinWidanta itu menunjukkan seorang wanita sedang memandu apabila seekor anjing tiba-tiba keluar dari semak dan melintas di hadapannya.

Selepas mempercayai dia terlang.gar haiwan itu, wanita berkenaan mengundurkan keretanya dan melihat anjing tersebut terbaring di atas jalan.

Wanita tersebut dengan b.erani keluar dari kereta dan menghampiri anjing itu untuk memeriksa keadaannya.

Tetapi anjing itu kemudian bangun dan berlari kerana dia rupa-rupanya hanya berpura-pura dilang.gar, sebelum masuk ke dalam kereta wanita tersebut dan membawa lari keretanya.

Kesudahan video berkenaan yang tidak diduga ternyata membuat penonton geli hati.

Reaksi Orang Ramai
Bila anjing menganjing

Bende ni dah banyak kali berlaku

Jangn drive sorang2

Aku nak beli anjing dan buka syarikat edaran kereta

Kredit : HCL / onlinemalaya

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.