[VIDEO] Tak Pernah Beri Nafkah Sejak Kahwin & P4ksa Gug0rkan Kanduungan, Wanita HamiI 7 Bulan ReIa Bercer4i

Bagi setiap pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga sudah pastinya mengimpikan untuk mempunyai cahaya mata dan menanti momen-momen tersebut dengan penuh sabar. Zuriiat yang dilahirkan umpama pintu rezeki dalam sesebuah keluarga dan bakal menyambung keturunan pasangan ini.

Bagaimanapun, seperti perkongsian wanita cekaI dikenali sebagai Opalopal menerusi video di laman TikT0k, menceritakan sisi berbeza apabila suaminya meminta untuk dia mengug0rkan anak yang dikand0ngkan yang sudah memasuki tujuh bulan.

Suami ajak cer4i kalau tak gug0rkan kand0ngan.

Kisah kecekalan wanita ini bermula, apabila dia sama sekali tidak menyedari perutnya yang semakin membesar saban hari dan tidak menjangkakan yang dia sedang mengandung. Musykil dengan keadaan perutnya, wanita muda ini mengambil keputusan untuk pergi membuat pemeriksaan di kl!nik.

Mula-mula ingat per0t kemb0ng, tapi makin lama makin besar. Akhirnya aku pergi buat pemer!ksaan dekat klin!k dan d0ktor beritahu aku sedang mengand0ng memasuki bulan ketujuh.

Penjelasan d0ktor ketika itu, yang menyatakan dia sedang mengand0ng membuatkan dia berasa gembira dan mahu menceritakan saat indah ini kepada suaminya. Namun, respon yang diberikan si suami membuatkan dia tergam4m sebelum mengambil keputusan untuk berpisah dengan suaminya.

Terkej0t sangat ketika itu. Lepas itu, aku beritahu suami tapi dia siap cakap kita cer4i saja kalau kandungan tersebut tidak digug0rkan.

Lebih reIa berpis4h dengan suami

Ujar wanita ini lagi, dia lebih rela untuk berpis4h daripada ‘terpksa’ mengug0rkan kandungannya semata-mata memenuhi kehendak suaminya yang disifatkan sebagai tidak wajar.

Tapi aku memut0skan untuk cer4i daripada harus digug0rkan kandungan ini kerana anak adalah anugerah dan amanah yang dikurniakan oleh Allah S.W.T. yang perlu dijaga dan disayangi dengan sebaik mungkin.

Menerusi video yang lain, wanita ini sempat menceritakan sepanjang mengand0ng dia sama sekali tidak mengaIami aIahan-aIahan seperti ibu mengand0ng yang lain dan hanya mengambil keputusan untuk berjumpa dengan d0ktor susulan rasa s4kit di bahagian per0t.

Apa yang lebih menyed!hkan, apabila si suami sempat memberikan alasan dia belum bersedia untuk mempunyai cahaya mata kepada wanita ini.

AIasannya dia belum sedia punya anak. Dia juga tak pernah bagi nafkah dekat aku daripada mula kahwin sampailah kami cer4i.

Video penuh:

Sumber: Opalopal / ihangat.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini