Bergad0h Dengan GF, Remaja T4mpar Pipi Sendiri Berulang Kali Tanpa Belas Kasih4n [VIDEO]

Menjadi lumrah pasangan yang bercinta akan diuji dengan pelbagai ujian yang mendatang. Apa yang penting adalah kedua-dua pihak memperc4yai satu sama lain dan tidak mer4gui kesetiaan maslng-maslng..

Bagaimanapun, menerusi satu video dikongsi seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Ipei Pepei memaparkan pasangan muda yang diperc4yai sedang bergad0h. Video tersebut bagaimanapun, meraih perhatian netizen yang rata-rata geli hati melihat gelagat pasangan ini.

Dah kenapa ni?

Menerusi video berdurasi 30 saat itu, pasangan ini dipercayai bergad0h tentang satu perkara sebelum si gadis bert!ndak men4mpar remaja lelaki ini dengan ‘kuat’. Bagaimanapun, remaja lelaki ini sama sekali tidak membalas tamp4ran gadis itu dan hanya mendiamkan diri.

Dei ore ngamak ore tapa diri ore sendiri ore saye dio.

Tetapi apa yang mengej0tkan, apabila dia (lelaki) bert!ndak men4mpar dirinya sendiri berulang kali sebelum terduduk di situ dan mengalirkan air mata. Namun, tiada info tambahan di sebalik kej4dian itu.

Macam drama TV3

Video tersebut telah meraih ratusan k0men dan telah dikongsi lebih 2.6k oleh pengguna Facebook. Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen sempat memuji tindakan remaja lelaki ini yang sama sekali tidak memuk0l gadis itu walaupun dia diperlakukan sedemikian rupa.

Sumber: Ipei Pepei / ihangat

Kredit: Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini