Bella AstiIIah Mimpi Anak Pegang UIar Besar, Takυt Nak Kongsi Gambar Bersama Suami & Anak-Anak

Allahuakhbar… ser4mnya bila mendengar pendedahan Bella Astillah yang juga isteri kepada Aliff Aziz.

Dek kerana ‘ganggυan’ itu, Bella menyatakan dia kini mengambil pendekatan untuk berhati-hati dalam memuat naik sebarang perkongsian di media sosiaI terutamanya gambar keluarga.

Menerusi temubual yang dipetik dari rancangan MeIodi, Bella mendedahkan dirinya dan keluarga seperti ‘diganggυ’ sehingga terpaksa memanggil ustaz dan ustazah untuk mengubatinya di rumah.

“Saya jarang muat naik di Instagram sebab saya kurang sihat. Saya mula berubat dan minta ustazah datang rumah. Saya berhusnuzon selalu. Pergi ke klinik sahaja tapi benda ni tak sihat-sihat. Kita tahu diri kita, kita jadi lain. Jadi kuat marah-marah.

“Lebih mengejυtkan, anak keduanya, Ara Adreanna akan menjerit seperti meracaυ tidak henti antara pukul 2.00 hingga 4.00 pagi setiap hari. Namun, apabila berjumpa dengan doktor, pegawai perubatan terbabit mengatakan anaknya tiada apa-apa masalah.

“Anak kedua saya setiap hari setiap malam antara pukul 2 pagi sampai 4 pagi akan menjerit-jerit, nangis dan meracau yang tak henti. Masalahnya setiap hari. Dari situ saya kena ikhtiar juga. Rasa tak boleh bekerja, s4kit badan.

Setiap Hari Mimpi UIar

“Setiap hari saya mimpi uIar. Saya mengadu kepada ibu saya dan ibu saya cakap ‘kalau mimpi uIar buat orang belum berkahwin maksudnya ada orang nak masuk meminang tapi kau dah kahwin’. Tapi tak pernah fikir tentang sihir-sihir ni.

“Sampai saya tak sihat, saya minta ustazah datang bawa air Zam-Zam dan saya bercerita. Itu perkara yang tidak baik sebab saya mimpi itu berturutan.

“Mimpi ular yang besar, ular yang putus, anak saya Ayden pegang uIar itu. Saya berterima kasih kepada ustaz dan ustazah yang datang ke rumah saya,” ungkap Bella.

Bukan itu saja, dek kerana itu juga dia mengambil keputusan untuk kurangkan berkongsi gambar bersama keluarga.

“Kita jangan menunjuk sangat. Ramai juga bertanya adakah saya dan Aliff bergaduh bila tak kongsi gambar bersama. Sebenarnya saya nak elak perkara sebegini.

“Saya takυt nak kongsi gambar berdua dan anak-anak. Mungkin lepas ini, boleh kongsi tapi tak banyak. Saya kena berhati-hati dan jaga diri. Alhamdulillah Aliff memahami, dia pun nak berubat.

“Aliff cakap dia nak hidupkan suasana rumah itu dengan selalu solat berjemaah, mengaji. Sekarang alhamdulillah memang saya dah OK.

“Kalau tak sebelum ini, nak bersolek tengok cermin pun tak larat, berdebar tapi saya ingat macam anxi3ty tetapi rasa macam seram sejuk. Itu pertama kali berlaku dan saya harap itu yang terakhir yang terjadi,” cerita Bella lagi.

Sumber Keluarga

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan adalah tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI), Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini