Baru 4 Bulan Bernik4h, 5 Tahun Bercinta, Suami P4srah Isteri ‘Perg1’ Aklbat Peny4kit K4nser

Setiap yang hidup pasti akan meninggal dunia. Namun, cepat atau lambat waktunya hanya Allah S.W.t sahaja yang tahu.

Walaupun kadang-kala kita tidak bersedia untuk kehilangan orang tersayang, namun detik menyedihkan itu pasti juga akan tiba.

Baru 4 bulan menikah

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang pemuda apabila kehilangan isteri tersayang hanya selepas empat bulan bernikah.

Menerusi muat naik yang dibuat oleh pengguna Facebook dikenali sebagai Mohamad Haniff Azizan, isterinya telah meninggal dunia disebabkan kanser

Seorang isteri yang hebat

Dalam posting yang dibuat, dia akur akan kehilangan isterinya Aida Afiqah dibulan penuh keberkataan ini. Dia juga sempat menulis perihal keperibadian isterinya yang sangat menyenangkan sejak mereka bercinta 5 tahun lalu.

Sel k4nser dah mereb4k

Sebelum khabar duka itu dimaklumkan oleh Haniff, dia ada membuat posting di Facebook beberapa hari sebelum isterinya meninggal dengan memaklumkan bahawa allahyarham telah dikejarkan ke hospital selepas mengalami sesak nafas.

Semoga rohnya dicucuri rahmat

Dalam pada itu, Haniff juga sempat menzahirkan rasa terima kasih kepada kepada semua yang telah mendoakan isterinya baik ketika hidup ataupun ketika sudah ‘pergi’.

Sehubungan dengan itu, rata-rata kenalannya telah mengucapkan takziah diatas pemergian isteri dan turut sama mendoakan supaya mereka sekeluarga menerima dugaan yang maha hebat ini.

Kamu hebat, cinta dia tak akan pernah mati

Salam takziah, semoga terus kuat

Sumber: Mohamad Haniff Azizan / sembangdunia

Kredit: Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini