B4yi P0sitif C0vid19 Dikvarantin, Bapa Mnangis Lihat Anak Disebalik Cermin

Satu demi satu cerita sedih disebalik w4bak yang sedang mel4nda wuhan, China ketika ini. Pertambahan pes4kit yang terkena w4bak K0ronavrus dilihat semakin kr0nik kerana beberapa daerah dinegara China mulai mengumumkan perintah berku rung kepada penduduknya.

Dipisahkan dengan dinding kaca

W4bak yang meny3rang pula tidak mengira sesiapapun termasuklah b4yi dan juga orang dewasa. Pes4kit-pes4kit yang p0sitif telah ditempatkan di h0spital untuk mendapatkan rawatan.

Dalam pada kegusaran pertambahan jumlah kem4tian akibat w4bak ini, satu vide0 mengenai seorang bapa yang mnangis melihat anaknya disebalik dinding kaca kerana tidak mampu menyentuh b4yi itu ekoran disahkan p0sitif k0r0navrus.

Mnangis depan anak

Lelaki itu yang lengkap menutup kepala dan mulut hanya memegang dinding kaca sambil cuba memeluk anaknya namun terhalang. Situasi seb4k tersebut dikongsikan oleh satu pemilik akaun twitter.

Walaupun video tersebut tidak dapat dipastikan kesahihan sepenuhnya, namun dapat kita lihat betapa p1lunya hati seorang bapa hanya mampu mampu melihat anaknya disebalik dari dinding kaca bilik kuar4antin kerana w4bak yang melanda.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini