‘B̷aby Bump’ Mira Filzah Sem̷akin Kelih̷atan, Warg̷anet Uc̷ap Tahni̷ah

Lebih setahun bergeIar isteri, keterujaan peminat terhadap kehidupan berumah tangga pelakon popular Mira Filzah kembali menarik perhatian apabila didkwa sedang hamiI anak sulung.

Biarpun belum ada sebarang pengesahan dari bibir pemilik nama lengkap, Nur Amirah Filzah Badioezaman itu berkenaan perihal kehamiIannya, ramai di kalangan warganet mula menitipkan ucapan tahniah menerusi ruangan komen satu perk0ngsian Instagramnya yang menampakkan ‘baby bump’ yang semakin jelas kelihatan.

“Pregnant (hamiI) ke kak Mira? Kalau betul, alhamdulillah.

“Nampak macam ada ‘baby bump’. Eh, aura macam bakal ibu ni.”

Tngkap layar antara komen warganet yang membanjiri Instagram Mira Filzah.

Itu antara komen-komen yang ditinggalkan peminat sekali gus mencet0skan persoalan sama ada benar atau sebaliknya, figura yang pernah menerima jolokan ‘Malaysia’s ultimate girl’s next door’ daripada akhbar, South China Morning Post itu sedang berbadan dua.

Menerusi entri yang dimuat naik Mira, ramai di kalangan pengikutnya memaklumkan bahawa fizikalnya kelihatan yang kian berisi dan ‘baby bump’ mula menampakkan bentuk.

Sehingga kini, belum ada pengesahan mengiyakan atau menidakkan dkwaan tersebut dan usaha Kosmo! 0nline untuk mendapatkan jawapan dari pihak Mira belum berhasil apabila panggilan telefon tidak berjawab dan pesanan mesej belum berbalas.

Ini bukan kali pertama, Mira diasak dengan persoalan tentang kehamiIan. Sebelum ini, beberapa kali dia dihujani pertanyaan sama namun jawapannya yang diberikan tetap sama, tidak akan menyembunyikan kehamiIan jika bakal beroleh rezeki menimang cahaya mata.

“Biasalah, apabila kita ‘single’ orang tanya bila hendak kahwin. Selepas berkahwin, ditanya pula bila hendak menimang cahaya mata. Insya-Allah, kalau ada rezeki, saya akan k0ngsi,” kata Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-32 dalam satu temu bual bersama media sekitar Mac lalu.

Sebagai informasi, Mira mendirikan rumah tangga dengan arkitek, Wan Emir Astar, 31, pada 3 September tahun lalu.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Sumber dipetik dari MYKMU, K 0nline | Via Mytv Viral