Azad Jasmin B4ntu Penjual Burger Yang Gigih Berniaga Dalam Hujan [VIDEO]

Dalam keadaan Malaysia sedang menjalani tempoh PKP, ramai rakyat yang terkesan dan melakukan bermacam-macam cara untuk mencari sesuap nasi.

Menerusi hantaran terbaru pelakon Azad Jasmin di Instagram, dia telah berk0ngsi sebuah video seorang penjaja burger di tepi jalan yang gigih menjaja di dalam hujan berdekatan Shah Alam.

“Tolong lahhhhh, sesiapa yg lalu kot area Shah alam, toIong lah budak ni, dia tak mintak duit, dia cuma mintak anda kalau terjumpa dia, beli lah burger dia nah… anda bantu dia Allah SWT guarantee bantu anda” , tulis Azad di bahagian kapsyen.

Azad juga telah membeli semua burger yang dijual oleh penjual berkenaan demi membantunya.

Di ruangan komen, ramai yang terharu melihat usaha gigih penjual burger berkenaan dan memuji tindakan Azad yang membantunya.

Semoga Azad sentiasa murah rezeki dan semoga ada lebih ramai lagi insan yang berhati mulia seperti Azad di luar sana. – Sumber & video dipetik dari Oi, Instagram Pak Azad

SUmber: MytvViral Via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini