(Video) Papadom In Real Life, Auto Seb4k Tengok Reaksi Si Ayah Bila Dapat Tahu Bakal Menimang Cucu

Setiap pasangan yang berumah tangga pastinya menginginkan zuriat. Apabila disahkan hamil, bukan kita saja yang seronok bahkan satu keluarga berkongsi kegembiraan. Rasa terµja tak dapat digambarka dengan kata-kata.

Bukan kita saja yang seronok nak dapat anak, tetapi bakal datuk dan nenek pun teruja. Ketika diberikan perkhabaran gembira begini, dah tentu merekalah yang menjadi orang paling bahagia.

Menurut perkongsian sebuah video yang tµlar di Tikt0k, seorang wanita membuat kejµtan untuk berkongsi berita yang dia sedang berbadan dua kepada ayahnya.

Ketika itu mereka sekeluarga berada di dalam kereta dan wanita itu meminta ayahnya untuk memakai kaca mata kerana dia mahu tunjukkan sesuatu.

Ayahnya mengambil masa yang lama untuk mengetahui apa yang tertera di UPT tersebut tetapi akhirnya menzahirkan rasa syukurnya apabila dimaklumkan oleh si anak yang dirinya sedang hamil.

Sememangnya video tersebut berjaya membuatkan ramai yang menonton auto seb4k dan turut mengucapkan tahniah kepada wanita yang dipanggil ‘Adik’ di dalam keluarganya.

Menurut kapsyen video ini, kisah ayah dan anak ini bagaikan filem Papad0m. Di mana ada anaknya, pasti ayahnya juga akan bekerja di situ sebagai pegawai keselamatan.

“Dulu masa adek sekolah menengah, ayh jd security kt sekolah tu. Pastu masa adek buat part time kje The Store, ayh jd security kt situ pulak. Masa adek praktikal, ayh jd pulak security kt tmpat tu. Kalau pnah tengok cte papadom, haa sebijik mcm tu. Hahahaha!”

Antara komen warganet:

“Allahu terus menangis sy tgk reaksi ayah awk sebab sy belum ada rezeki nak bagitahu abah sy berita macam ni. 6 tahun sy tunggu. Korang plis doakn zaza,” kata Zaza Tampin.

“Gugur air mata aku..sama mcm arwah ayah aku..bila suprise kan dye..jenis spontan mcm nie..reaksi sama,” tambah Faizal Fahmi.

Kata Bella Park pula, “Abah saya pon berniaga depan skolah saya. tringat dapat kputusan trus lari pergi depan skolah bagi kat dia. abah buka box simpan duit bagi rm40 sbb 4A.”

Menurut Fatin Hamzah pula, “Tngok video ni terus menitis air mata ni…. Untungnya awak masih ada ibu dan ayah… 😢Teringin rasa moment ini dengan ibu ayah tpi tak sempat 😔😔?.”

@LelaDazzRich🇲🇾❤️💙:Wah cite papadom in real life wujud ye. Semoga adik dipermudahkan urusannya.

@Mey➿🌸:Kalau saya dibagi pilihan untuk dilahirkan semula saya cuma nak minta seorang ayah macam ni, yg sayng sya sampai saya dewasa, yg ada smpai saya dewasa.

@alykaje:mcm mne la reaction ayah aku klau dia tahu dia dh dapat 2orang cucu hero 🙂.

@PandaBeraksi:oneday nk suprisekan suami gan mak ayah. sebb i ank bogsu + ttc 7tahun. doakan saya prrgnat jugak 🥰.

Kredit [email protected]

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Kongsikan Ya.. Terima kasih..

Jom sertai group Lecture What’s Today (CAHI), sama-sama kita mencari dan berkongsi ilmu… insyaAllah bermanfaat di sana.. TQ
Mahu Sertai –> Klik Di Sini