[VIDEO] Nik̷ah Dengan Ask̷ar, Peng̷antin Minta M̷aaf Jalan Iaju Ke Pelamin M̷acam K̷awad KAKl.

Setiap pasangan yang telah berkahwin pastinya pernah merasai m0men berjalan menuju ke pelamin yang pastinya sangat mend3barkan.

#Iklan: Sertai Group Yang Ditaja–> Kami Sokong Ustaz Ebit Lew

Mana tidaknya, puluhan mata memerhatikan tiap langkah yang boleh sahaja membuatkan pihak pengantin berasa se.gan andai perhiasan atau gerak-geri kurang kena pada pandangan mata tetamu.

Jalan laju ke pelamin.

Walau bagaimanapun, menerusi perkongsian seorang wanita di aplikasi Tiktok menggunakan nama ryna mohamad, dia telah mem.uat naik video majlis persandingannya ketika dia dan suami berjalan menuju ke pelamin.

Apa yang menarik perhatian adalah cara jalan mereka yang begitu laju seolah-olah sedang berkawad kaki. Hal ini berkemungkinan kerana suaminya merupakan seorang tntera dan sudah terbiasa berjalan laju seperti itu.

Video:

Pakai kasut 7 inci nasib tak terpeIeot

Wanita itu juga turut terfikir-fikir andai sahaja dia terjatuh ketika majlis persandingannya pasti maIu besar memandangkan dia memakai kasut tumit setinggi 7 inci.

Video:

Walau bagaimanapun, hal tersebut tldak berlaku dan majlis berjalan dengan lancar sahaja.

Perkongsian tersebut nyata membuatkan ramai terhibur dengan masing-masing bersel0roh diruangan komen ryna mohamad.

Mereka juga menyarankan agar sesiapa yang berkahwin dengan anggota tntera perlu memberi arahan ‘jalan perlahan’ terlebih dahulu jika e.nggan melihat mereka berjalan laju menuju ke pelaminan.

Sorry sis tergelak!

Sumber:omm