Allahu. Rakam4n Vldeo Penlaga Terpksa Bvang Sebaldl Alr S0ya Sbab Dkwa Dislhir

Dalam perniagaan, persaingan adalah sesuatu yang normal dan boleh menjadi m.otivasi serta penaik semangat kepada para peniaga untuk terus menawarkan produk dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan.

Namun jelas sesetengah peniaga yang telah selesa dengan kedudukan mereka tidak suka bila ada saingan yang membawa lari pelanggan mereka.

Jadi mereka akan menggunakan cara mudah dan k.otor seperti mens.abotaj peniagaan orang lain, atau lebih teruk menggunakan s.ihir untuk memastikan perniagaan saingan mereka tidak laris.

Seperti yang terjadi baru-baru ini, seorang peniaga air soya dan tau fu fah berkongsikan video di Tik.Tok mendakwa bagaimana dia telah dis.ihir.

Dalam video yang dikongsikan semula ke Twitter itu, peniaga berkenaan dilihat membuang satu baldi air soya yang baru dimasak ke dalam longkang kerana telah r.osak.

Merasakan bahawa tidak mungkin air soya yang baru dihasilkan itu boleh terus b.asi, lelaki berkenaan yakin dia telah dis.ihir.

Dia dapat didengar meluahkan rasa k.ecewa kerana titik peluhnya dib.uang begitu sahaja dan akan cuba mencari siapa yang menghantar si.hir ke atasnya.

Namun ada netizen yang menjelaskan yang sebenarnya sebab air soyanya itu b.asi bukanlah kerana s.ihir tetapi kerana pencemaran dalam bahan.

Menurut pengguna Mnasar99, susu soya yang berketul adalah disebabkan b.akteria manakala asap yang dapat dilihat adalah wap dari proses penapaian.

Reaksi Orang Ramai
Dia peng0tor tapi s.alahkan slhir.

Angkara mak.hluk halus.

Proper hyglene pun takde.

Bruhhh, i used to make this. Proper hyglne pun takde dont bla.me black m.agic lah. Pegang towel pun with b.are hand mcm mana.

Jln pulak kena fltnah.

Kredit : HCL

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini