Akhirnya,PDRM Dedah Pvnca Sebenar K3s Gadvh. Tujuh Orang Svspek Kena T4han

credit BH

berita terdahulu

KOTA BHARU – Satu rakaman video berdurasi tiga minit 37 saat menunjukkan inslden pergadbhan melibatkan pengguna jalan raya tul4r di media soslal Facebook sejak malam tadi.

Video tersebut pada awalnya memap4rkan berlaku pertlkaman lidah antara pemandu kereta jenis Perodua Myvi dengan pemandu dan penumpang kenderaan pelbagai guna (MPV) jenis Perodua Alza.

Keja.dian yang berlaku di Pasir Tumboh di sini itu dipercayai tercetvs apabila kedua-dua buah kereta itu nyarls terlib4t dalam kemlngan.

Ber4ng sewaktu berlaku pertengk4ran antara mereka, pemandu kereta jenis Perodua Myvi itu telah menend4ng bahagian MPV Perodua Alza sehingga menyebabkan pemandunya hilang sabar.

In.siden itu telah menyebabkan berlaku pergadvhan antara mereka malah salah seorang penumpang wanita MPV tersebut yang bertudung turut sama memvkul pemandu kereta Perodua Myvi.

Perg.aduhan itu berjaya diler4ikan oleh orang ramai dan pengguna jalan raya lain yang berada di kawasan tersebut.

Re4ksi Orang Ramai

Ber4ng sewaktu berlaku pertengk4ran antara mereka, pemandu kereta jenis Perodua Myvi itu telah menend4ng bahagian MPV Perodua Alza sehingga menyebabkan pemandunya hilang sabar….. Mmg naik Myvi aja terus semangat pendekar ke?.

Keta tu kan ada in.suran, rep0t p0lis sudah la, claim la apa2 ker0sakan tu, yg kau begadvh bagai tu kenapa..? Klu keta aku kena tend4ng pun, aku g rep0t p0lis, abis cite, ni s.akit dapat, s4man dapat, silap silap makan free pun dapat…hmmm.

Buat malu jer!…nk tunjuk perangai sebenar org gedebee, smseng, dan yg sewaktu dgnnye. P0lis apa lg? Angkutlh mereka semua tu sbb langg4r sop…berkumpul ramai2, tkde jarak 1 meter, tk pakai mask pun ada.

Anggap je..la sbgi hiburan di musim PKP..yg penting s4man semua orang yg ada dlm kereta dn yg berkumpul tuh kerana lnggar s0p.

Oklah dia orang bertmbuk tepi jln, kalau dia orang bertvmbuk tengah jalan, lagi lah svsah, kereta kena berhenti sampai habis bertmbuk, baru boleh teruskan perjalanan.

Kredit : Utusan

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini