“Sebelum Mninggal Akak Nak Tingg̷alkan Sesuatu, Sem0ga Allah Pand̷ang Usaha Kecil Ini” Noorkhiriah

Seperti yang diketahui umum pelakon bertubuh genit Noorkhiriah Ahmad Shapie dan suami, Azfaizul Ahtan menyediakan perkhidmatan van jenazah percuma diberikan kepada semua golongan namun keutamaan kepada golongan asnaf dan orang susah.

Tiada bayaran dikenakan dan sekiranya sumbangan diberikan, pihaknya akan menjadikan ia sebagai kos penyelenggaraan dan pengurusan.Sememangnya usaha Noorkhiriah dan suami begitu mulia.

Menerusi hantaran entri di akaun Instagram Noorkhiriah baru-baru ini menerangkan bahawa niat murninya yang dilakukan adalah sebagai ‘bekalan’ untuk ditinggalkan sesudah meninggal dunia nanti.

“Sblm lena akak nak ingatkan..Van kat atas adalah untuk kegunaan semua tak kira tua,muda,miskin,kaya…PERCUMA..dari pihak akak & suami buat semua..jangan tanya lagi dah..penat nak jawab..Alhamdulillah..setakat ini Allah permudahkan sangat2..tak byk,sikit tetap cukup..jangan risau pada yg tak mampu..InshaAllah kami bantu..hantar ke seluruh Semenanjung Malaysia dengan Kerjasama [amalvalley] [zainolmohdzulhairi] amalteam..

Niat Noorkhiriah Cuma Mahu Bantu Suami, Sekali Allah Beri Lebih

Noorkhiriah Jadikan MPV Miliknya Van Jenazah Percuma Bagi Yang Memerlukan

Tidak Akan Miskin Anak Adam Dengan Bersedekah

“Percayalah..Tidak Akan Miskin Anak Adam..Dengan Bersedekah..Akak Tak Kaya Dik..Tapi Sebelum Meninggal Akak Nak Tinggalkan Sesuatu..Semoga Allah Pandang Usaha Kecil Ini..wpun akak tukang post aje kat IG..bukan yg anta KES..harap adalah Pahala wat akak..tkasih sekali lagi pada yg menyumbang..semoga Allah membalas kebaikan kalian..aamiin yra..”

Terima Kasih Pada Yang Menyumbang

SUmber: mingguanwanita via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini