Adik Beradik Gel4bah Balik Bila Kant0i Main Lvmpur, “Ingatkan Budak…”

Walaupun telah meningkat usia menjadi dewasa, itu tidak bermakna anda tidak akan melakukan perkara yang kebudak-budakan lagi. Sama macam yang dikongsikan ini tentang gel4gat adik beradik yang seronok bermain lvmpur.

Ibarat seperti mengimbau kenangan semasa kecil dahulu, adik beradik ini dilihat seronok bermain lmpur di satu kawasan bukit. Namun segalanya berubah apabila gel4gat mereka diketahui oleh si ayah dan mereka cuba menyelamatkan diri dari dim4rahi.

Video:

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan ketiga-tiga lelaki itu seronok bermain lvmpur di kawasan bukit. Mereka kemudian dilihat kel4m kabvt lari menyelamatkan diri apabila melihat kelibat si ayah yang mncul di situ.

Lebih mencult hati, kesemua mereka yang kot0r diselapvti lmpur kelihatan gel4bah dan takvt segera pulang ke rumah dengan berjalan kaki. Tiga adik beradik itu juga segera membersihkan diri sebaik saja tiba di rumah sambil melihat sekeliling sekiranya ayah mereka telah pulang.

Di ruangan komen, gel4gat adik beradik ini turut menghiburkan netlzen yang menonton. Ada juga yang menyangka adik beradik ini adalah sekumpulan kanak-kanak yang bermain lmpur pada awalnya. Tidak kvrang juga yang faham dengan perasaan takvt yang dialami mereka ini.

“Ingatkan budak-budak. Dah besar budaknya…”

“Kejap lagi kena bed4l la semua ni.”

“Aku ingatkan budak kecik.”

“Yang sorang tu nak pnjat kena tinggal. Mas4lahnya semua dah besar.”

Sumber:hcl

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini