11 Bilik Tidur, Surau, Bilik Kara0ke & Lif – Cik B Buat H0use T0ur, Besarnya Rumah DSV!

Usahawan muda yang juga seorang penyanyi Cik B menuruti permintaan pengikutnya untuk melakukan jela jah rumah atau house tour yang didiami bersama keluarga.

Menerusi laman so sial Instagram, Cik B berkongsi ruangan-ruangan periba di dan kawasan sekitar rumah yang dimiliki oleh ibunya, Datuk Seri Vida (DSV) untuk tatapan umum.

“Sorry guys Cik B banyak mere pek, kalau korang nak lagi house tour, nanti la Cik B buat video dan letak di YouTube. Sebab Cik B tak reti la buat house tour,” ujarnya menerusi IG story.

Banglo mewah yang terle tak di Ipoh, Perak ini menempatkan hampir 10 ruang tamu, 11 bilik tidur termasuk bilik tetamu, surau yang cukup luas dan mewah, lif, kedai kopi, kolam renang, kolam ikan, bilik karaoke dan kawasan luar rumah untuk bermain ba sikal.

Malah, Cik B sempat membawa pengikutnya masuk ke dalam ibunya, bilik adiknya, Kacak serta naik ke tingkat paling atas di mana ia menempatkan bal koni yang mengha dap pemandangan indah kawasan pergu nungan di Ipoh.

Rumah yang bernilai RM20 juta itu turut menempatkan bilik-bilik untuk para kakitangan seperti pemban tu rumah dan pemandu periba di.

Cik B yang mempunyai hampir 800,000 pengikut di Instagram juga berjanji akan melakukan sebuah viideo jela jah rumah yang betul untuk ton tonan umum kelak.

SUMBER: GEMPAK Via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini