ꜱᴇᴏʀᴀɴɢ ᴘᴇᴋᴇʀᴊᴀ ᴀꜱɪɴɢ ᴀꜱʏɪᴋ ᴍᴇʟɪʜᴀᴛ ᴅᴏᴍᴘᴇᴛ, ɪɴɢᴀᴛᴋᴀɴ ʟɪʜᴀᴛ ᴅᴜɪᴛ. ʙɪʟᴀ ᴅɪᴛᴀɴʏᴀ, ᴊᴀᴡᴀᴘᴀɴɴʏᴀ ᴍᴇᴍʙᴜᴀᴛᴋᴀɴ ʀᴀᴍᴀɪ ᴛᴇʀꜱᴇɴᴛᴜʜ

Seorang Pekerja Asing Asyik Melihat D0mpet, Ingatkan Lihat Duit. Bila Ditanya, Jawapannya Membuatkan Ramai Tersentvh.Itulah juga pasti dirasai oleh warga aslng yang datang ke negara kita, mereka terpi4h beribu-ribu batu daripada isteri, anak, ibu, bapa dan keluarga.

Dikongsikan oleh seorang lelaki bernama AkuPend0sa Dunia, di mana dia telah melihat seorang lelaki warga asing yang duduk berseorangan men4ngis sembil melihat d0mpetnya, beliau pada mulanya ingat lelaki berkenaan tiada duit, tetapi rupanya.. jom kita baca.

Aku tengok dia buka d0mpet duit dia, lama dia perhatikan sambil jari dok usap-uspa dekat d0mpet dia tu, sesekali dia lap air mata.

Aku ingat dia sedang kira duit, aku pun intailah.. rupa-rupanya.. dia sedang tengok gambar anak-anak dia, seorang bapa yang jauh beribu batu sedang rinduk4n anak-anaknya.

Begitulah kasih seorang bapa, bila didepan nampak tegas, bila berjauhan hanya air mata tanda kasih sayang.

Inila Pengorb4nan Seorang Yang Bernama Ayah.

Sumber : Sajaheboh Via teh tarik kaw

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini