[ᴠɪᴅᴇᴏ] ɢᴀʏᴀ ʟᴇʟᴀᴋɪ ɪɴɪ ᴘᴀᴋᴀɪ ʙᴀᴊᴜ ᴋᴇʟᴀᴡᴀʀ ᴅɪ ᴘᴘᴠ ᴛᴀʀɪᴋ ᴘᴇʀʜᴀᴛɪᴀɴ

Boleh dikatakan kita melihat pelbagai ragam orang yang datang ke Pusat Pemberian Vaksin (PPV) dimana hanya datang bersahaja dan juga berpakaian ‘rare’ untuk menggembirakan para petugas barisan hadapan.

Terbaharu, melalui perk0ngsian dari portal The V0cket sebuah video dik0ngsi oleh pengguna TikTok rizwan.99 tuIar di media sosial di mana memaparkan seorang lelaki memakai baju kelawar dengan tuala dijadikan turban dan lengkap membawa peralatan mandi di dalam baldi.

VIDEO DI BAWAH

Menerusi perk0ngsian tersebut, pengguna TikTok tersebut menyeru lelaki yang dilihatnya di sebuah PPV. Hal ini telah berjaya meraih tumpuan warganet dan pastinya perkara ini sudah ‘biasa’ di mana perlu tunjukkan kelainan jika mahu mengambil vaksin.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet berasa terhibur dan ada juga berasa kagum kerana lelaki tersebut berani berpakaian seperti itu ke PPV. Malah, ada juga yang mengatakan segelintir rakyat Malaysia yang berpakaian ‘kostum’ membuatkan PPV seperti tempat ‘showcase cosplay’.

Bukan itu sahaja, ada juga warganet yang mempersoalkan lelaki tersebut sempat ‘print’ nota di belakang baju tetapi tidak sempat bersiap ke PPV. Malah, ada juga warganet yang berasa terhibur melihat gelagat lelaki itu.

VIDEO: Klik disini

Untuk makluman, bekas psakit C0VID-19 kini tidak perlu lagi menunggu selama 3 bulan untuk menerima vaksin dan sebanyak 16,545,384 telah menerima dos pertama vaksin.

Sumber: V0cket, TikTok rizwan.99 Via Mytv Viral

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini